Добро дошли на сајт Милоша Антонићa, свештеника и пчелара из Коцељеве!

      ПРОИЗВОДИ

             Једите мед данас као храну, да га не би сутра јели као лек!

 

 

 

 

 

 

МЛЕЧ је природни продукт који производе пчеле, а који поседује зачуђујућу моћ да трансформише ларву обичне пчеле у матицу која живи 30-40 пута дуже од пчеле радилице, јер као храну користе млеч, па се зато обично и каже матични млеч.

Матични млеч садржи све оно што је потребно за изградњу и опстанак живог организма, почев од беланчевина, масти, угљених хидрата, фермената, микроелемената, аминокиселина, па све до витамина, нарочито витамина Б и Е.

Матични млеч се може сматрати као супер храна. Веома је  цењен у медицини и представља драгоцено средство за опоравак организма. Млеч помешан са медом у одговарајућој сразмери представља изванредан природни регенератор који делује на: функционисање и јачање мускулатуре, повећање апетита, обнављање болешћу изнуреног организма, побољшање општег стања изнурених и депримираних особа, побољшање здравственог стања у целини, повећање физичке снаге, повећање отпорности према болестима, успоравање старења, побољшавање функција жљезда са унутрашњим лучењем, стимулисање регенерације крви, убрзавање растења и повећавање радне способности, смањење умора и малаксалости, нормализацију крвног притиска, итд.

Млеч се за употребу најчешће припрема и користи у комбинацији са медом.